Feesten & Partijen

Voor het vieren van een leuke gelegenheid bent u bij de ‘t Jagershuis aan het juiste adres. Wij verzorgen al jaren met veel plezier allerlei partijen, of het nu gaat om een groot verjaardagsfeest, een kraamfeest of een bedrijfsuitje.

Familierestaurant ‘t Jagershuis leent zich uitstekend voor zowel kleine als grote groepen van 10 tot 100 man (binnen). Met de aangrenzende terrassen (die wij desgewenst gedeeltelijk kunnen overkappen), hebben wij meermaals de organisatie voor evenementen tot een succes gemaakt!

Gelegen in bosgebied de Vuursche is ‘t Jagershuis uitstekend te combineren met buitenactiviteiten. Door de vele gratis parkeermogelijkheden nabij ons familierestaurant kan er snel en dichtbij geparkeerd worden. Natuurlijk is een perfecte ligging niet voldoende, daarom maken wij u erop attent dat ons ervaren personeel alles tot in de puntjes regelen, zodat u alleen maar hoeft te genieten. Klik voor meer informatie op onze brochure!

Naast de organisatie van talloze feesten en partijen hebben wij de leukste ideeën voor de styling van uw gelegenheid. Bent u nog op zoek naar een fotograaf, dj, live band of entertainment vraag naar onze contacten!

Speciale wensen of een feest op maat? Ons team vindt het een uitdaging om samen tot een bijzonder resultaat te komen. Neem voor een uitgebreide toelichting en/of rondleiding vrijblijvend contact met ons op!

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen voor een persoonlijke ontmoeting.