Welkom bij Familierestaurant ´t Jagershuis

Stelt u zich eens voor…

Na een stevige wandeling langs kasteel Drakensteyn, een fietstocht door het prachtige bos, een tocht met de huifkar, een bezoek aan de midgetgolfbaan, ziet u een ouderwets pand staan. U wilt op uw gemak genieten van een bakje koffie, u bent toe aan een tussendoortje of u heeft zin in een uitgebreide maaltijd. U weet als u ‘ons Jagershuis’ binnengaat, u gezellig samen kunt zijn in een sfeervolle omgeving en dat wij u zullen verwennen. Wat zou U doen?

Juist! U doet waar iedereen voor zou kiezen.

U neemt plaats binnen bij de open haard of op één van onze twee terrassen.

Laat u door ons verwennen met een likeurtje bij de koffie, een kleurplaat, tevens een verrassing voor de kinderen en een koekje voor de hond. Mocht u even zonder gesprekstof zitten, dan is onze Beo, “Berry” altijd in voor een beetje gebrabbel.

Dagelijks kunt u genieten van onze ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Daarnaast serveren wij u ook graag eier-, vlees- of vegetarische gerechten, diverse huisgemaakte soepen, salades en overheerlijke toetjes.

Wilt u borrelen? Maakt u liever gebruik van ons high-tea arrangement of koffietafel? Komt u iets bijzonders vieren en heeft u specifieke wensen, ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

Moge het duidelijk zijn dat u bij ons altijd terecht kunt en wij ons uiterste best doen om het thema ‘huiselijke verwennerij’ een warm hart toe te dragen.

Graag tot ziens!